Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Final Four της Ε.Σ.Σ.Κ.Ε την Κυριακή 28-2-2016 με online μετάδοση!

Με πρωτότυπο τρόπο θα διεξαχθεί το Final Four της Ε.Σ.Σ.Κ.Ε., στον Αλμυρό την επομένη Κυριακή 28 Φεβρουαρίου,το οποίο θα αναδείξει τον Πρωταθλητή Κεντρικής Ελλάδας στο σκάκι για το 2016.
Στην τελική φάση του πρωταθλήματος,στην οποία συμμετέχουν δύο Λαμιώτικες ομάδες,θα υπάρχει παράλληλη ζωντανή μετάδοση στο διαδίκτυο των παρτίδων που θα παίζονται στην πρώτη σκακιέρα των δύο ημιτελικών.
Αυτό θα γίνει δυνατό με την χρήση των δύο ηλεκτρονικών σκακιέρων που πρόσφερε ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης στους σκακιστικούς συλλόγους της Λαμίας.

ΕΝΩΣΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - Ε.Σ.Σ.Κ.Ε.

Οι σκακιστικοί αγώνες, του Final Four για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας ομάδας για το 2016 στην Κεντρική Ελλάδα , θα διεξαχθούν την Κυριακή 28 Φλεβάρη και ώρα 11.00 στην αίθουσα του Σκακιστικού Ομίλου Αλμυρού, στον 1ο όροφο του παλαιού Γυμνασίου Αλμυρού, στον Αλμυρό. Διευθυντής των αγώνων θα είναι ο πρόεδρος του Σ.Ο.Αλμυρού, κ. Κών/νος Κρανάς.
Οι ομάδες που προκρίθηκαν για την τελική φάση των αγώνων του Final Four, είναι ο Σ.Ο. Λαμίας, η Σ.Ε Βόλου , ο Σ.Σ. Λάρισας και η Σ.Ν.Ο. Λαμίας.

Αναλυτικά η προκήρυξη των αγώνων στην ιστοσελίδα της Ένωσης, στην δ/νση www.esske.net
Οι πρώτες σκακιέρες σε όλους τους αγώνες της ημιτελικής και της τελικής φάσης των αγώνων του FF, θα μεταδίδονται online στο διαδίκτυο.
Στο ίδιο χώρο, την ίδια ημέρα και ώρα, θα δοθεί και ο φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων της Σ.Α. Λαμίας και του Α.Ο. Αγριάς «Άθλος».

Καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές των ομάδων !
Γραμματεία Ε.Σ.Σ.Κ.Ε.