Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν οι σκακιστές της Λαμίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 14 Φλεβάρη 2016 στην αίθουσα του σκακιστικού ομίλου, παρουσία του Δήμαρχου κ. Νίκου Σταυρογιάννη και της Αντιδημάρχου κ. Βίβιαν Αργύρη, οι σκακιστές των τριών σκακιστικών ομίλων έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Κατά την διάρκεια της γιορτής, πραγματοποιήθηκαν και οι γενικές συνελεύσεις των ομίλων. Η πρόεδρος του Σ.Ο.Λ. κ. Γιώτα Βαϊοπούλου τόνισε την σπουδαιότητα του σκακιού ως παιδαγωγικού εργαλείου.
Ο Πρόεδρος της Σ.Α.Λ. κ. Γιώργος Καλτσάς ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία και ο Πρόεδρος της Σ.Ν.Ο.Λ. κ. Νίκος Σταυρομήτρος εξήρε την σημασία του εθελοντισμού στον κοινωνικό ιστό.

Ο Δήμαρχος χάρισε στους ομίλους της Λαμίας 2 ηλεκτρονικές σκακιέρες ώστε να μπορούν οι σκακιστικοί αγώνες να μεταδίδονται live στο διαδίκτυο.
Η πρόεδρος του ΣΟΛ ανάγνωσε την ομόφωνη απόφαση του ΔΣ να ανακηρύξει τον Δήμαρχο και την Αντιδήμαρχο επίτιμα μέλη του ομίλου. Ακολούθησε μπουφές από εδέσματα που παρασκεύασαν με χαρά οι παρευρισκόμενοι.

Τα τραγούδια, οι κιθάρες και το πιάνο με την πιανίστρια κ. Ρίτα Κοτσιμπού κράτησε μέχρι το βράδυ!

Η επόμενη σκακιστική μας συνάντηση στις 28/2/2016 στον Αλμυρό, όπου οι δύο από τις τρείς ομάδες της Λαμίας , θα αγωνισθούν για τον τίτλο του πρωταθλητή Κεντρικής Ελλάδας, κατά την διάρκεια των αγώνων του Final Four.

Γραμματεία Σ.Ο. Λαμίας