Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Θέση της Ε.Σ.Σ.Π σχετικά με την Ε.Σ.Σ.Κ.Ε


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.Σ.Π. στη συνεδρίασή του στις 5 – Ιουνίου 2011 συζήτησε για την απόφαση της Ε.Σ.Ο. να μην αξιολογούνται οι παρτίδες αγώνων από τουρνουά στο οποίο εμφανίζεται διοργανωτής ή συνδιοργανωτής η Ένωση Σκακιστών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας (ΕΣΣΚΕ) επειδή δεν την αναγνωρίζει.

Μετά από ενημέρωση και συζήτηση που ακολούθησε , τα μέλη του Δ.Σ. πήραν την απόφαση να ενημερώσουν την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία αλλά και τις Ενώσεις για τη θέση της Ε.Σ.Σ.Π.

Η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Πελοποννήσου θεωρεί πως η απόφαση αυτή δεν πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο που προβλέπουν οι νόμοι, αλλά σύμφωνα με προσωπικές επιθυμίες και προτιμήσεις. Ενεργήσατε κατά το δοκούν και δεν προσπαθήσατε να δώσετε λύση στα προβλήματα της περιοχής με σύνεση και ενέργειες συμφιλίωσης, φιλοσοφία η οποία θα έπρεπε να διακατέχει τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Σ.Ο.

Σας παρακαλούμε λοιπόν και σας προτρέπουμε να αλλάξετε την απόφασή σας αυτή πριν γίνει μεγαλύτερη ζημιά στην ανάπτυξη του σκακιού στην περιοχή αλλά και πανελλαδικά γενικότερα. Σας θυμίζουμε δε ότι η καλοσύνη είναι πιο σπουδαία απ’ τη σοφία, κι η συνειδητοποίηση αυτού του πράγματος είναι η αρχή της σοφίας η οποία μας συμβουλεύει να διατηρούμε μια αίσθηση πως εμπεριέχουν κάποιο σφάλμα όλες οι ιδέες και οι απόψεις μας.

Με όλη μας την εκτίμηση

Το Δ.Σ. της Ε.Σ.Σ.Π.

http://www.essp.gr/?p=1054