Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

open Σχολικά Πρωταθλήματα Στυλιδα - Αγ. Κων/νος





Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 8 Μάη 2011, στο Λύκειο Στυλίδας, τό open σχολικό τουρνουά σκάκι ,που συνδιοργάνωσε η Σκακιστική Νεανική Ομάδα Λαμίας , η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας ( ΕΣΣΚΕ ) και ο Δήμος Στυλίδας. Στο Λύκειο Στυλίδας και με θέα τον γαλάζιο Μαλιακό , μαθητές από διάφορες περιοχές , (Στυλίδα, Λαμία, Λιανοκλάδι , Άγιος Κων/νο, Καρπενήσι, Αλμυρό, Βόλο , Λάρισα) απόλαυσαν το παιχνίδι σκάκι.









Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Στυλίδας κ. Απόστολο Γκλέτσο , που ήταν παρών , δήλωσε φίλος του αθλήματος και βράβευσε τους μικρούς σκακιστές με επαίνους , μετάλλια και κύπελλα, που αθλοθέτησε ο Δήμος Στυλίδας. Συγχαρητήρια στους μαθητές που αγωνίστηκαν , στους γονείς τους, που τα οδηγούν στα σκακιστικά μονοπάτια, αλλά και στους ανθρώπους του Δήμου της Στυλίδας που αγκάλιασαν το σκάκι. Εμείς με την σειρά μας θα παραμείνουμε εθελοντές στις προσπάθεια για ανάπτυξη του σκάκι στην περιοχή της Στυλίδας αλλά και σε ολόκληρη την περιοχή ευθύνης της Ένωσής μας.





Στο Γυμνάσιο Αγ. Κων/νου, το Σάββατο7/5/2011, οι σύλλογοι γονέων & Κηδεμόνων των μαθητών των σχολείων Αγ. Κων/νου, η ομάδα «ΠΗΓΑΣΟΣ» Αγ. Κων/νου και η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας(ΕΣΣΚΕ), συνδιοργάνωσαν σχολικό πρωτάθλημα σκάκι. Συγχαρητήρια στους μαθητές αλλά και τους διοργανωτές για την άψογη διεξαγωγή του.
Οι εθελοντικές αυτές προσπάθειες στις μέρες μας, είναι αξιέπαινες.