Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΚΑΚΙ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΝΕΑΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΛΑΜΙΑΣ ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 15
ΗΜ/ΝΙΑ: 9 – 12 – 2009

8ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2010
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Η Σκακιστική Νεανική Ομάδα Λαμίας θα διοργανώσει φέτος την προκριματική φάση του 8ου Πανελλήνιου Ομαδικού Πρωταθλήματος Σκάκι για το Νομό Φθιώτιδας, σε συνεργασία με το Γυμνάσιο-Λύκειο Αταλάντης.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στους χώρους του Γυμνασίου-Λυκείου της Αταλάντης, την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010. Οι εγγραφές θα γίνουν από 9:45π.μ. έως 10:30π.μ. και η έναρξη των αγώνων στις 11:00π.μ.
Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν οι ομάδες μαθητών Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων, Δημοσίων και Ιδιωτικών, αποκλειστικά του Νομού Φθιώτιδας. Κάθε σχολείο μπορεί να συμμετέχει με μια έως τέσσερις ομάδες.
Οι ομάδες θα αγωνιστούν σε τρεις κατηγορίες: Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων. Από κάθε κατηγορία προκρίνονται για τα περιφερειακά πρωταθλήματα οι δύο πρώτες ομάδες.
Οι ομάδες θα είναι τετραμελείς, με δυνατότητα δήλωσης δύο αναπληρωματικών μελών. Θα πρέπει να στελεχωθούν από μαθητές / μαθήτριες που φοιτούν στο ίδιο Σχολείο, όχι απαραίτητα στην ίδια τάξη. Επίσης, σε κάθε ομάδα πρέπει υποχρεωτικά να συμμετέχει τουλάχιστον ένα κορίτσι, που θα αγωνιστεί στην 4η σκακιέρα. Δεν θα μπορεί να αγωνιστεί αγόρι στην 4η σκακιέρα.
Οι αγώνες θα γίνουν με 15 λεπτά χρόνου σκέψης για κάθε αντίπαλο, με την χρήση χρονομέτρων.
Για να δηλώσουν τα Σχολεία την συμμετοχή των ομάδων τους στο Πρωτάθλημα, θα πρέπει να αποσταλεί μέχρι και την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010 και ώρα 13:00 το συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο από τον Διευθυντή / την Διευθύντρια του Σχολείου, Έντυπο Βεβαίωσης Σχολείου και Δήλωσης Συμμετοχής, που σας αποστέλλεται με την παρούσα. Οι δηλώσεις μπορούν να σταλούν με ΦΑΞ στον αριθμό 2233081002 υπ` όψιν Κου Λαμπρινίδη Παναγιώτη, ή με e-mail στην Διεύθυνση lamprinidis@sch.gr . Το πρωτότυπο του εντύπου θα πρέπει να κατατεθεί στον Διαιτητή υπεύθυνου των Κληρώσεων, μέχρι και 30:00 λεπτά πριν την έναρξη των αγώνων.
Στο έντυπο συμπληρώνονται τα ονόματα και οι τάξεις των μαθητών / μαθητριών που θα συμμετέχουν στην ομάδα, επίσης, τα στοιχεία των Αναπληρωματικών μελών της ομάδας, αν υπάρχουν. Η σειρά με την οποία δηλώνονται τα ονόματα για τις τέσσερεις σκακιέρες, θα είναι αυτή με την οποία θα κάθονται στις αντίστοιχες σκακιέρες οι μαθητές / μαθήτριες, σε όλη την διάρκεια του Πρωταθλήματος. Αναπληρωματικό μέλος μπορεί να αντικαταστήσει κάποιο μέλος της ομάδας, αν ενημερώσει τον Διαιτητή πριν από την έναρξη του γύρου όπου θα αγωνιστεί. Στην 4η σκακιέρα, μόνο κορίτσι θα μπορεί να αντικαταστήσει την συμπαίκτριά της ως αναπληρωματικό μέλος.
Οι Διοργανωτές εύχονται καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές / μαθήτριες που θα συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα.
Ο Πρόεδρος Η Γεν.Γραμματέας
της Σ.Ν.Ο. Λαμίας της Σ.Ν.Ο. Λαμίας
Νίκος Σταυρομήτρος Γιώτα Βαϊοπούλου

ΣΧΟΛΕΙΟ:...

ΟΜΑΔΑ Α` ΟΝΟΜΑ:.......
ΘΕΣΗ
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΤΑΞΗ
1η ΣΚΑΚΙΕΡΑ


2η ΣΚΑΚΙΕΡΑ


3η ΣΚΑΚΙΕΡΑ


4η ΣΚΑΚΙΕΡΑ


ΑΝΑΠΛ.
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΤΑΞΗ
1


2



ΟΜΑΔΑ Β` ΟΝΟΜΑ:.......
ΘΕΣΗ
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΤΑΞΗ
1η ΣΚΑΚΙΕΡΑ


2η ΣΚΑΚΙΕΡΑ


3η ΣΚΑΚΙΕΡΑ


4η ΣΚΑΚΙΕΡΑ


ΑΝΑΠΛ.
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΤΑΞΗ
1


2



ΟΜΑΔΑ Γ` ΟΝΟΜΑ:.......
ΘΕΣΗ
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΤΑΞΗ
1η ΣΚΑΚΙΕΡΑ


2η ΣΚΑΚΙΕΡΑ


3η ΣΚΑΚΙΕΡΑ


4η ΣΚΑΚΙΕΡΑ


ΑΝΑΠΛ.
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΤΑΞΗ
1


2



ΟΜΑΔΑ Δ` ΟΝΟΜΑ:.......
ΘΕΣΗ
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΤΑΞΗ
1η ΣΚΑΚΙΕΡΑ


2η ΣΚΑΚΙΕΡΑ


3η ΣΚΑΚΙΕΡΑ


4η ΣΚΑΚΙΕΡΑ


ΑΝΑΠΛ.
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΤΑΞΗ
1


2


ΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑΘΗΤΕΣ ΦΟΙΤΟΥΝ ΣΤΟ
.......................

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ / Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

………………………………………… Τηλ. επικοινωνίας: …………………….

Σημ.: Η συμπλήρωση ονόματος Ομάδας είναι προαιρετική. Η σειρά με την οποία δηλώνονται οι θέσεις των μαθητών, δεν αλλάζει και ισχύει για όλο το Πρωτάθλημα. Στην 4η σκακιέρα υποχρεωτικά θα αγωνιστεί κορίτσι. Αναπληρωματικό μέλος θα μπορεί, μετά από ενημέρωση του Διαιτητή, να συμμετέχει στην θέση κάποιου μαθητή από την βασική ομάδα. Δεν θα μπορούν να αναπληρώνουν αγόρια την θέση κοριτσιού στην 4η σκακιέρα. Δεν θα ανταλλάσσονται μέλη διαφορετικών ομάδων του ίδιου σχολείου μεταξύ τους.
Το παρόν χρησιμεύει και ως Δήλωση Συμμετοχής, και ως Βεβαίωση Σχολείου. Το Πρωτότυπο θα πρέπει να κατατεθεί στον Διαιτητή υπεύθυνο των κληρώσεων, μέχρι και μισή ώρα πριν την έναρξη των αγώνων.