Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

Ξεκίνησαν οι εγγραφές


ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΛΑΜΙΑΣ
ΣΚΑΚΙ – ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο σκάκι και στο πινγκ πόνγκ κάθε Πέμπτη   7-8 μμ,  στην αίθουσα των σκακιστικών ομίλων,  Μακροπούλου 93 (πρώην Α’ ΚΑΠΗ ) στη Λαμία. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Τρίτη 1η  Οκτωβρίου 2019 και θα λειτουργήσουν τα εξής τμήματα:  
Δευτέρα 5-6 μμ τμήματα προχωρημένων, Τρίτη 6-7 μμ τμήμα αρχαρίων, Σάββατο 7-10 μμ τμήμα ενηλίκων. Κάθε  Πέμπτη 7-8 μμ θα έχουμε πινγκ – πονγκ. Οι αγώνες των ομάδων για την προετοιμασία του «ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2019-2020» που ξεκινά τον Νοέμβριο, θα γίνονται τις Κυριακές.
Tο σκάκι είναι ένα άθλημα  που επιδρά στην διαμόρφωση της προσωπικότητας του παιδιού, αυξάνει την ικανότητα της μάθησης και μπορεί να αποτελέσει παιδαγωγικό εργαλείο για τους εκπαιδευτικούς. Πάνω απ΄ όλα όμως είναι ένα ψυχαγωγικό, δημιουργικό και πνευματικό παιχνίδι για όλες τις ηλικίες.  
Κάθε χρόνο, οι σκακιστικοί όμιλοι της πόλης μας, συνδιοργανώνουν με την εκπαιδευτική κοινότητα  γιορτή σκακιού, με στόχο την ψυχαγωγία των μαθητών με σκάκι, πινγκ-πόνγκ, παραδοσιακά παιχνίδια, μουσική, ζωγραφική κουκλοθέατρο κλπ, εντελώς αδάπανα για όλα τα παιδιά.
Οι εγγραφές  μπορούν επίσης να γίνουν και ηλεκτρονικά στο e-mail: k0staz527@gmail.com, δηλώνοντας ονοματεπώνυμο , ηλικία , σχολείο, ταχυδρομική διεύθυνση , τηλέφωνο σταθερό και κινητό.
Για περισσότερες πληροφορίες κ. Γιώτα Βαϊοπούλου τηλ: 6977419923
Σας περιμένουμε λοιπόν στον σκακιστικό μας όμιλο, να μάθουμε να παίζουμε σκάκι και πινγκ-πόνγκ. 
Γραμματεία  Σκακιστικής Ακαδημίας  Λαμίας