Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικο “K16”


    1.       Προκήρυξη:  Η   Σκακιστική Νεανική Ομάδα Λαμίας, προκηρύσσει τον αγώνα «Χριστουγεννιάτικο Κ16  -2016» για αθλητές των ομίλων,  Σ.Ο.Λ. ,   Σ.Ν.Ο.Λ.  και  Σ.Α.Λ. κάτω των 16 ετών. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Λαμία, στο εντευκτήριο του συλλόγου, οδός  Μακροπούλου αρ. 93 και θα αξιολογηθούν για ελληνικό ΕΛΟ.
2.      Σύστημα αγώνων  : Ελβετικό 5 γύρων
3.       Χρόνος σκέψης:  Ο χρόνος σκέψης θα είναι 60 λεπτά για την ολοκλήρωση της παρτίδας και 30 δευτερόλεπτα για κάθε κίνηση από την πρώτη κίνηση. Μηδενίζεται μετά την πάροδο 15 λεπτών, από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης των αγώνων, ο παίκτης που δεν έχει προσέλθει στην σκακιέρα του. Η καταγραφή όλων των κινήσεων είναι υποχρεωτική.
4.       Πρόγραμμα αγώνων: Οι αγώνες θα διεξαχθούν ως ακολούθως: O α’ και β’ γύρος την Τετάρτη  21/12/2016 και ώρα 17:00 , o γ’ και δ’ το Σάββατο  24/12/2016 με ώρα έναρξης 10:30 και ο ε’ γύρος ,Σάββατο 24/12/2016 και ώρα 17:00.
8.       Κανονισμοί αγώνων: Οι αγώνες γίνονται σύμφωνα με την Αθλητική νομοθεσία και τους σχετικούς κανονισμούς ομαδικών διοργανώσεων της Ε.Σ.Ο. Ερμηνείες και διευκρινήσεις εκδίδει ο Διαιτητής της συνάντησης, είναι άμεσα εκτελεστές και θεωρούνται παραρτήματα της προκήρυξης. Ο διοργανωτής  διατηρεί  το  δικαίωμα  μεταβολής  του  προγράμματος.
 9.       Διευθυντής Αγώνων: Διευθύντρια των Αγώνων ορίζεται η κ. Γιώτα Βαϊοπούλου. Η δ/νση των αγώνων μπορεί αναλόγως των συμμετοχών να τροποποιήσει το πρόγραμμα των αγώνων.
10.   Διαιτητής: Διαιτητής της διοργάνωσης ορίζεται ο κ. Η. Καλτσάς,  οι αποφάσεις του οποίου είναι οριστικές και άμεσα εκτελεστές.
11.   Γενικά: Για όσα δεν προβλέπονται στην παρούσα ισχύουν οι κανονισμοί της FIDE και της ΕΣΟ.

 Ο Πρόεδρος                                                                      Η Γεν. Γραμματέας


Νίκος Σταυρομήτρος                                                     Θάλεια Λαζαρίδου