Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Πρωταθλητής Κεντρικής Ελλάδας 2013 o Σ.Ο.Λαμίας


Σε συνέχεια των επιτυχιών  του 2011 και 2012, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ανακηρύχτηκε ‘’Πρωταθλητής Κεντρικής Ελλάδας’’ ο Σ.Ο.Λαμίας, μετά και τα αποτελέσματα  της 2ης φάσης του 1ου Σκακιστικού Φεστιβάλ ‘’Φιλίας και Μετώπου Συνεργασίας’’ που διεξήχθη στο Αγιόκαμπο Λάρισας 16-18 Μαρτίου 2013.
Στο τελικό αποτέλεσμα μέτρησε η πολύ καλή εμφάνιση κατά την διάρκεια της 1ης φάσης του Σκακιστικού Φεστιβάλ που είχε διεξαχθεί 26-28 Οκτωβρίου 2012 στον ίδιο χώρο.

Την δεύτερη θέση στην τελική κατάταξη ,του Ομαδικού Πρωταθλήματος της  Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας (Ε.Σ.Σ.Κ.Ε) για το 2013, κατέκτησε ο Σ.Σ.Λάρισας ενώ την τρίτη θέση η Σ.Ν.Ο.Λαμίας.

Σκοπός του Φεστιβάλ  ήταν  η ανάπτυξη δεσμών φιλίας και αλληλεγγύης ανάμεσα στα σκακιστικά σωματεία της Ελλάδας καθώς και η ανταλλαγή εμπειριών και απόψεων, παράλληλα με τους αγώνες του σκακιού.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον κύριο διοργανωτή των εκδηλώσεων, την ομάδα του Σ.Ο. Σ.Α.Χ. Θεσ/κης, για την πολύ ωραία αυτή πρωτοβουλία ενώ όλοι οι συμμετέχοντες υποσχέθηκαν για  συνέχιση παρόμοιων διοργανώσεων που προάγουν το σκάκι σε όλη την Κεντρική Ελλάδα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Σ.Ο..Λαμίας:

Αποτελέσματα 1ης Φάσης
Αρ.
Ομάδα
Ομάδα
Αποτ.
:
Αποτ.
1
Φ.Ο.Καρδίτσας Β
Σ.Ο. Λάμιας
0
:
4
2
Σ.Ο. Λάμιας
Σ.Ε.Βόλου
4
:
0
3
Φ.Ο.Καρδίτσας
ΣΟ Λάμιας
2
:
2


Αποτελέσματα 2ης Φάσης
Αρ.
Ομάδα
Ομάδα
Αποτ.
:
Αποτ.
1
Σ.Ο. Λαμίας
Παγκράτι Αθηνών
:
2
Σ.Ο.Σ.Α.Χ Θεσσαλονίκης
Σ.Ο.Λαμίας
½
:
3
Σ.Ο.Λαμίας
Πειραϊκός
:
4
Σ.Α.Λαμίας
Σ.Ο. Λαμίας
0
:
4