Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

«1ο OPEN CHESS TOURNAMENT- ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 2011»

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 4 Σεπτέμβρη στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καρπενησίου, το 1o ανοικτό πρωτάθλημα σκάκι. Παρόντες ήταν 120 σκακιστές και σκακίστριες από όλη την Ελλάδα. Ανάμεσά τους μεγάλα ονόματα όπως ο GM Σπύρος Σκέμπρης , ο IM Ηλίας Κουρκουνάκης, ο FM Αλέξανδρος Γκόγκολης, ο Κλεάνθης Βαφειάδης κ.α. Οι άριστες συνθήκες φιλοξενίας των αθλητών και αθλητριών στα ξενοδοχεία της περιοχής, καθώς και η άψογη διεξαγωγή του τουρνουά, διαμόρφωσαν ένα καταπληκτικό κλίμα , αντάξιο μιας σπουδαίας σκακιστικής γιορτής. Προβολές ταινιών, μουσικές βραδιές ,δωρεάν σεμινάριο προπονητικής, περιηγήσεις στο όμορφο Καρπενήσι με παράλληλη περιβαλλοντική και ιστορική διερμηνεία, πεζοπορικές διαδρομές, τοξοβολία , κ.α. ήταν μερικές από τις παράλληλες εκδηλώσεις που πλαισίωσαν τους αγώνες.
Η τελική βαθμολογία ,τα αναλυτικά αποτελέσματα όλων των γύρων , οι αποδόσεις των αθλητών και στα δύο group , βρίσκονται στον σκακιστικό ιστότοπο :
http://chess-results.com/fed.aspx?lan=1&fed=GRE
Συγχαρητήρια σε όλους τους σκακιστές που συμμετείχαν στο τουρνουά, στον Δήμο Καρπενησίου στον Σκακιστικό Όμιλο Λαμίας, την Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας και πάνω από όλα συγχαρητήρια στους γονείς των μικρών σκακιστών από το Καρπενήσι που οδήγησαν τα παιδιά τους στα σκακιστικά μονοπάτια.

















Ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Παύλος Μπακογιάννης, οι διεθυντές των αγώνων κ. Γιώτα Βαϊοπούλου και Αντρέας Κελέσης, καθώς κι ο διαιτητής κ. Κ. Παπαδούλης, παρακολουθούν την τελευταία παρτίδα.

Η τελετή λήξης