Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Σ.Ο.Λ. - Σ.Ν.Ο.Λ.

Την περασμένη Κυριακή ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή τα εσωτερικά πρωταθλήματα του Σ.Ο.Λαμίας και της Σ.Ν.Ο.Λαμίας.
Οι αγώνες διεξήχθησαν σε 7 γύρους , στην αίθουσα των ομίλων Μ. Μπότσαρη & Δροσοπούλου και οι κληρώσεις έγιναν με κατάλληλο λογισμικό σύμφωνα με το ελβετικό σύστημα.
Όλοι οι αθλητές και αθλήτριες των δύο ομίλων σε ένα εξαιρετικό κλίμα ήθους , αγωνιστικότητας και φίλαθλου αθλητικού πνεύματος διασταύρωσαν τα ξίφη τους πάνω από τις σκακιέρες. Όλοι μικροί και μεγάλοι, όλων των ηλικιών ζήσαμε αξέχαστες συγκινήσεις. Αποκορύφωμα του μεγάλου αθλητικού αυτού γεγονότος, η καθιερωμένη ετήσια γιορτή μας, για την λήξη της σκακιστικής μας χρονιάς, με τις απονομές των επάθλων στους νικητές από τον επίτιμο πρόεδρο του ΣΟΛ κ. Βασίλη Φρόντζο και άλλους παράγοντες.
Συγχαρητήρια στην διευθύντρια των αγώνων κ. Βαϊοπούλου για την άρτια από κάθε άποψη διοργάνωση , καθώς και στους ακούραστους διαιτητές, κ. Δημήτρη Τσώρο και κ. Νίκο Σταυρομήτρο για την εθελοντική προσφορά τους στους αθλητές της πόλης μας.
Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες, γιατί αθλητισμός σημαίνει πολιτισμός.
Το επόμενο σκακιστικό ραντεβού μας ,τον Σεπτέμβρη στον όμιλο.
Καλό καλοκαίρι σε όλους
Τα ΔΣ
ΣΟΛ - ΣΝΟΛ