Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Το 2ο Γυμνάσιο Καρδίτσας, η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας και ο Φ.Ο. Καρδίτσας διοργανώνουν το Περιφερειακό Ομαδικό και Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι για μαθητές και μαθήτριες της Κεντρικής Ελλάδας, το Σάββατο και την Κυριακή 13 και 14 Μαρτίου 2010, στους χώρους του 2ου Γυμνασίου Καρδίτσας.

Δικαίωμα συμμετοχής στο Ατομικό πρωτάθλημα έχουν οι μαθητές και μαθήτριες των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών Σχολείων, των Γυμνασίων και των Λυκείων, Δημοσίων και Ιδιωτικών, των Νομών Λάρισας, Καρδίτσας, Τρικάλων, Μαγνησίας, Φθιώτιδας, Ευρυτανίας και της γεωγραφικής περιοχής των Δήμων Ιστιαίας – Ωρεών και Αιδηψού της Βόρειας Εύβοιας.

Οι αγωνιζόμενοι στα Ομαδικά πρωταθλήματα θα χωριστούν σε τρεις ομίλους (Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια), ενώ στα Ατομικά πρωταθλήματα θα χωριστούν σε ομίλους κατά τάξη και θα αγωνιστούν με Ελβετικό σύστημα 6 γύρων.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν με χρονόμετρα και ο χρόνος σκέψης για κάθε μαθητή, θα είναι 15 λεπτά για την ολοκλήρωση της παρτίδας και επιπλέον, 10΄΄ χρόνο για κάθε κίνηση που ολοκληρώνει ο παίκτης. Ο μαθητής που ξεπερνάει το χρόνο σκέψης θα χάνει την παρτίδα.

Το Πρωτάθλημα θα γίνει σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Σάββατο 13 Μαρτίου 2010 Εγγραφές Ομάδων 09:30

Σάββατο 13 Μαρτίου 2010 Τελετή Έναρξης 10:15

Σάββατο 13 Μαρτίου 2010 1ος – 6ος Γύρος Ομαδικού Έναρξη 10:30

Κυριακή 14 Μαρτίου 2010 Εγγραφές Ατομικών 09:30

Κυριακή 14 Μαρτίου 2010 Τελετή Έναρξης 10:15

Κυριακή 14 Μαρτίου 2010 1ος – 6ος Γύρος Ατομικών Έναρξη 10:30

Η οριστική επιβεβαίωση των συμμετοχών θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία των συμμετεχόντων, στο χώρο των αγώνων, κατά τις εγγραφές.

Η Διεύθυνση Αγώνων διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής του προγράμματος αγώνων.

Διευκρινίζονται τα παρακάτω:

Α) στις περιοχές όπου διοργανώθηκαν Ατομικά ή Ατομικά και Ομαδικά Νομαρχιακά Πρωταθλήματα, θα δηλώσουν οι υπεύθυνοι διοργανωτές σκακιστικά Σωματεία τους προκριμένους μαθητές και μαθήτριες για τα Περιφερειακά Πρωταθλήματα.

Β) Στις περιοχές όπου ΔΕΝ διοργανώθηκε Ατομικό Νομαρχιακό Πρωτάθλημα, θα πρέπει τα Σχολεία να δηλώσουν τους μαθητές τους που επιθυμούν να συμμετέχουν στο Περιφερειακό Ατομικό πρωτάθλημα, ανά κατηγορία (τάξη).

Γ) Στις περιοχές όπου ΔΕΝ διοργανώθηκε Ομαδικό Νομαρχιακό Πρωτάθλημα, θα πρέπει τα Σχολεία να δηλώσουν τις συνθέσεις των Ομάδων του σχολείου τους που επιθυμούν να συμμετέχουν στο Περιφερειακό Ομαδικό Πρωτάθλημα, στέλνοντας τον συμπληρωμένο πίνακα που θα τους αποσταλεί μαζί με το ενημερωτικό δελτίο. Στις δηλώσεις συμμετοχής των Ομάδων θα υπάρχει σειρά προτεραιότητας, μέχρι την συμπλήρωση του αριθμού των εξήντα ομάδων.

Οι συμμετοχές, ατομικές και ομαδικές, θα πρέπει να σταλούν στον αριθμό ΦΑΞ 2231026417 (υπόψη Κας Βαϊοπούλου ) ή με e-mail, στην ηλεκτρονική διεύθυνση vaiopouloug@yahoo.gr , μέχρι και την Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010 και ώρα 13:00 μμ.

Η Οργανωτική Επιτροπή εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες που θα συμμετέχουν.