Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

22 Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα ΣΚΑΚΙ Προκριματική Φάση Ν. Φθιώτιδας

Ο Σκακιστικός Όμιλος Λαμίας και η Σκακιστική Νεανική Ομάδα Λαμίας, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 29 Νοεμβρίου στο 5ο Γυμνάσιο Λαμίας, την προκριματική Φάση του 22ο Ατομικού σχολικού πρωταθλήματος Φθιώτιδας 2009.
Η σκακιστική γιορτή άρχισε, με εντυπωσιακή συμμετοχή μαθητών και μαθητριών από όλες τις κατηγορίες των Δημοτικών σχολείων , Γυμνασίων και Λυκείων, την στιγμή που τα σχολεία ολόκληρου του νομού Φθιώτιδας είναι αποδεκατισμένα από τον ιό της γρίπης.
Χαρακτηριστικά της ήταν, η άριστη προετοιμασία και οργάνωση , η χαρά και ο ενθουσιασμός που διακατείχε μαθητές , γονείς και διοργανωτές,
Οι Νικητές είναι :
α) όλοι οι μαθητές που έλαβαν μέρος στην διοργάνωση , τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην αίθουσα του ΣΟΛ και θα μείνουν ανηρτημένα μέχρι το επόμενο σχολικό πρωτάθλημα σε ένδειξη αγάπης στους μέλλοντες πρωταθλητές, τα παιδιά μας.
β)οι γονείς που κατάφεραν να υπερνικήσουν το εμπόδιο του χρόνου και της κούρασης και έφεραν τα παιδιά τους στην σκακιστική οικογένεια
γ)οι διοργανωτές , που επί πάρα πολλές μέρες εργάζονταν για την διοργάνωση
δ)οι λιγοστοί αλλά πάντα στο πλευρό μας χορηγοί, ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ , ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ, VIVARTIA , ΙΟΛΗ ,ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΠΑΝ. ΣΤΕΦΑΝΗΣ , ΑΦΟΙ ΚΑΤΣΙΦΑ τα τηλεοπτικά κανάλια STAR Κεντρικής Ελλάδας και ΕΝΑ, ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ , ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ,ο τοπικός τύπος και το ραδιόφωνο.
δ) οι ακούραστοι εθελοντές διαιτητές που θεωρούμε ελάχιστο χρέος και τιμή να αναφέρουμε τα ονόματά τους.
ΤΟΥΜΠΑ ΙΛΝΤΙΚΟ
ΚΑΡΑΝΔΡΕΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟ
ΛΙΑΠΗ ΓΙΟΥΛΗ
ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΓΙΑΝΝΑ
ΣΤΑΥΡΟΜΗΤΡΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΣΤΑΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΖΕΡΒΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΒΔΕΛΙΔΟΥ ΕΥΗ
ΚΑΛΤΣΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
ΤΣΙΤΟΥΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΑΨΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΣΤΑΣΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΤΣΩΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΑΙΗ
ΒΑΙΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΤΑ
ΔΟΓΑΝΟΣ ΣΟΥΛΗΣ

Ο Σκακιστικός Όμιλος Λαμίας ευχαριστεί ιδιαίτερα τον οικοδεσπότη της διοργάνωσης Δ/ντή του 5ου Γυμνασίου Λαμίας κ. Ευάγγελο Σακελλάρη για την ευγενική παραχώρηση του κτιρίου ώστε να είναι δυνατή η διεξαγωγή των σκακιστικών αγώνων προς όφελος των μικρών μαθητών και μαθητριών.
Εμείς από την πλευρά μας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να ενθαρρύνουμε και να στηρίζουμε όλες τις προσπάθειες διάδοσης του πνευματικού αθλήματος ΣΚΑΚΙ στην πόλη μας.
Επόμενο ραντεβού μας, η προκριματική φάση του ομαδικού σχολικού πρωταθλήματος ΣΚΑΚΙ που θα διεξαχθεί στο Γυμνάσιο της Αταλάντης στην Αταλάντη ,την Κυριακή , 17 Ιανουαρίου 2010.