Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 24 Μαΐου 2015

"ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ" -- β' σκακιστική συνάντηση



Σε ένα  χαρούμενο περιβάλλον στον Σκακιστικό Όμιλο  Λαμίας,  διεξήχθη την Κυριακή 24 Μαΐου, η δεύτερη συνάντηση  "ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ" με πρωταγωνιστές μαθητές των δημοτικών σχολείων της Λαμίας. Διαιτητής των σκακιστικών συναντήσεων ο κ. Κ. Τσιτούρας , γεν. γραμματέας του Σ.Ο. Λαμίας. Στην δεύτερη αυτή  σκακιστική συνάντηση των μαθητών παραβρέθηκε η αντιδήμαρχος κ. Βίβιαν Αργύρη, η οποία απευθυνόμενη στα παιδιά εξήρε την παιδαγωγική αξία  του αθλήματος. Εκπρόσωποι και των τριών σκακιστικών συλλόγων της πόλης ευχαρίστησαν την αντιδήμαρχο για την πολύτιμη και σημαντική συμβολή του δήμου στην μεγάλη προσπάθεια των εθελοντών σκακιστών για τα παιδιά της πόλης.
Οι γονείς που συνόδευσαν τα παιδιά γεύτηκαν και μοιράστηκαν  την χαρά παίζοντας σκάκι.
Η επόμενη  συνάντηση των μαθητών των δημοτικών σχολείων, έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή  7 Ιουνίου 2015 και ώρα 10:30 πμ.
Οι σκακιστικές αυτές συναντήσεις  συνδιοργανώνονται απο την Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, τον Σκακιστικό Όμιλο Λαμίας, την Σ.Ν.Ο. Λαμίας και την Σ.Α. Λαμίας, με την υποστήριξη της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας.