Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

8ο Πανελλήνιο Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Προκριματική Φάση Ν. Φθιώτιδας

Η Σκακιστική Νεανική Ομάδα Λαμίας σε συνεργασία με το Γυμνάσιο-Λύκειο Αταλάντης διοργανώνει την προκριματική φάση του 8ου Πανελλήνιου Ομαδικού Πρωταθλήματος Σκάκι για το Νομό Φθιώτιδας,.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στους χώρους του Γυμνασίου-Λυκείου της Αταλάντης, την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010. Οι εγγραφές θα γίνουν από 9:45π.μ. έως 10:30π.μ. και η έναρξη των αγώνων στις 11:00π.μ.
Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν οι ομάδες μαθητών Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων, Δημοσίων και Ιδιωτικών, αποκλειστικά του Νομού Φθιώτιδας. Κάθε σχολείο μπορεί να συμμετέχει με μια έως τέσσερις ομάδες.
Οι ομάδες θα αγωνιστούν σε τρεις κατηγορίες: Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων και θα είναι τετραμελείς, με δυνατότητα δήλωσης δύο αναπληρωματικών μελών. Θα πρέπει να στελεχωθούν από μαθητές / μαθήτριες που φοιτούν στο ίδιο Σχολείο, όχι απαραίτητα στην ίδια τάξη. Επίσης, σε κάθε ομάδα πρέπει υποχρεωτικά να συμμετέχει τουλάχιστον ένα κορίτσι, που θα αγωνιστεί στην 4η σκακιέρα. Δεν θα μπορεί να αγωνιστεί αγόρι στην 4η σκακιέρα.
Οι αγώνες θα γίνουν με 15 λεπτά χρόνου σκέψης για κάθε αντίπαλο, με την χρήση χρονομέτρων.
Διοργανωτές εύχονται καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές / μαθήτριες που θα συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα.