Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΤΟΥ Σ.Ο.ΛΑΜΙΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Στον τελευταίο γύρω εκτός έδρας ,η ομάδα Παίδων - Κορασίδων του Σκακιστικού Ομίλου Λαμίας κέρδισε την αντίστοιχη ομάδα της Άμφισσας και ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια ΑΝ. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ . Συγχαρητήρια σε όλους τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στην διοργάνωση της Τ.Ε.Σ.Σ.Α.Σ. Συγχαρητήρια στους γονείς και τους προπονητές τους.
Η επόμενη συνάντηση για την παιδική ομάδα του Σ. Ο.ΛΑΜΙΑΣ είναι την Κυριακή 1/11/2009 με την αντίστοιχη πρωταθλήτρια ομάδα της Θεσσαλίας.

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009


Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ - ΛΑΜΙΑ-ΛΙΒΑΔΕΙΑ 4 - 1,5



2ο ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΤΕΣΣΑΣ 2009 ΛΑΜΙΑ - ΑΜΦΙΣΣΑΣ 3-3



Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

Κατα την διάρκεια του αγώνα



H Ομάδα του Σ.Ο.ΛΑΜΙΑΣ στην ΙΤΕΑ . Μεγάλη νίκη


Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009



Tό Σαββατοκύριακο 4-5/9/2009 ο κ. Κώστας Γιουβαντσιούδης , ισχυρός σκακιστής , δάσκαλος σκάκι επί 25 χρόνια σε σχολεία της Θες/κης και της Χαλκιδικής, με τεράστια πείρα σε εκπαιδευτικά θέματα και συγγραφέας παιδικών βιβλίων σκάκι, προσκαλεσμένος του Σκακιστικού Ομίλου Λαμίας και της Σκακιστικής Νεανικής Ομάδας Λαμίας , «έπαιξε» με επιλεγμένους μαθητές – αθλητές των δύο ομίλων πρωτότυπες παρτίδες σκάκι με παντομίμα- σπαστό τηλέφωνο, κυκλικό σκάκι για τέσσερις μαθητές και διάφορα, στα πλαίσια σεμιναρίου εκπαίδευσής τους .
Ως γνωστό, οι επιλεγμένοι αυτοί μαθητές – αθλητές, θα αναλάβουν τον ερχόμενο Οκτώβριο , με την βοήθεια των συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων , την δωρεάν εκμάθηση του παιγνιδιού ΣΚΑΚΙ στους μαθητές των σχολείων της πόλης μας.
Την Κυριακή το πρωί γονείς των παιδιών και εκπαιδευτικοί συζήτησαν με τον κ. Κ. Γιουβαντσιούδη τα θετικά της δωρεάν εκμάθησης του παιχνιδιού σκάκι, από παιδιά σε παιδιά.
Εμείς τα μέλη του Σκακιστικού Ομίλου Λαμίας και της Σκακιστικής Νεανικής Ομάδας Λαμίας είμαστε περήφανοι για τα παιδιά αυτά.
Για τα παιδιά αυτά που έχουν αξίες. Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτά, στους γονείς τους, στους δασκάλους τους .

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΑΚΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 1-10-2009

Βασικά Φινάλε, Εισαγωγή στο άνοιγμα, Μέσον παρτίδας, Απλοί συνδυασμοί, Τακτικά & Στρατηγικά θέματα, Εικόνες Ματ, Μαθήματα κληρώσεων με SWISS MANAGER - κανόνες διαιτησίας , Ασκήσεις, Τουρνουά, Κανονισμοί Σχολικών Πρωταθλημάτων.